TEAM BUILDING RAFTING TURE

Drago nam je što ste na ovoj stranici, to nam govori da ste prepoznali nešto što do sada nije bilo u Somboru, želite da izađete iz standardnih okvira kada su u pitanju druženja zaposlenih u firmi! Dosta je bilo tradicionalnih paprikaša, ručkova, roštilja, prejedanja… ajde da probamo nešto sasvim drugačije, nešto mnogo zdravije, nešto što će zaista da pozitivno utiče na ceo kolektiv! Boravak u prirodi, posebno na vodi, dokazano je veoma “lekovit” doživljaj, razvija se zdrava veza sa prirodom, ekološka svest, vežete se sa vodom kao glavnim izvorom života i ono najbitnije, trošite kalorije, kontra onom ustaljenom standardu kada se posle poslovnog ručka jedva dovlačite svojoj kući, pijete ranisane da bi svarili prasetinu ili janjetinu… 🙂 Pogledajte koje deonice nudimo, ukoliko želite da preveslamo nekom od njih prijavite se, a ukoliko želite neku turu koja nije u našoj ponudi, javite se pa ćemo je napraviti zajedno! Vidimo se na vodi! 😉

Odaberite neku od ponuđenih tura i prijavite se!

Cene su prikazane bez PDV, plaćanje preko računa.

MONOŠTOR – SOMBOR

Ukoliko želite da veslate od Bačkog Monoštora do Sombora prijavite se, broj mesta je ograničen! Utomobilom krećemo iz Sombora do lokacije u Monoštoru, vikend naselje Opaljenik, ubacujemo kajake u vodu i krećemo ka Somboru. Dužina deonice je oko 15 km, vesla se nizvodno u trajanju oko 5 časova (nigde ne žurimo, tempo kome kako odgovara). Svaki učesnik dobija piće po izoru (Voda, Guarana, Coca Cola, Pepsi, Fanta, Sprite…)

 • Cena

  po osobi

  1200 dinara

KUPUSINA DUNAVAC

Sviđa Vam se ova destinacija? Prelepi dunavac u Kupusini, sledi tok događaja 😉 broj mesta je ograničen! Automobilom krećemo iz Sombora do čarde Pčela, ubacujemo kajake u vodu i krećemo na desnu stranu ka Titovoj vili. Tamo organizujemo lobodne aktivnosti, dogovaramo vreme za ostanak. Dužina deonice je oko 10 km, vesla se u dvosedima u trajanju oko 3 časa (nigde ne žurimo, tempo kome kako odgovara). Svaki učesnik dobija piće po izoru (Voda, Guarana, Coca Cola, Pepsi, Fanta, Sprite…)

 • Cena

  po osobi

  1200 dinara

BEZDAN – APATIN (Dunavom)

Ova deonica zahteva predhodno iskustvo sa kajakom i veslanjem jer je Dunavska tura u pitanju, broj mesta je ograničen! Automobilom krećemo iz Sombora do čarde na carini u Bezdanu, vikend naselje Baračka, ubacujemo kajake u vodu i krećemo ka Apatinu (zaliv kod Plave ruže je cilj). Prevoz automobilom do Sombora. Dužina deonice je oko 15 km, vesla se nizvodno u trajanju oko 5 časova (nigde ne žurimo, tempo kome kako odgovara). Svaki učesnik dobija piće po izoru (Voda, Guarana, Coca Cola, Pepsi, Fanta, Sprite…)

 • Cena

  po osobi

  1600 dinara

SOMBOR – MALI STAPAR

Mali Stapar, jedno ad najatraktivnijih mesta na toku Velikog bačkog kanala, broj mesta je ograničen! Krećemo iz Sombora od apatinskog mosta i veslamo nizvodno do Malog Stapara. Dužina deonice je oko 20 km, vesla se u dvosedima u trajanju oko 6-7 časova (nigde ne žurimo, tempo kome kako odgovara). Nakon stizanja na cilj dogovor oko slobodnih aktivnosti ili odmah povratak za Sombor automobilom. Svaki učesnik dobija piće po izoru (Voda, Guarana, Coca Cola, Pepsi, Fanta, Sprite…)

 • Cena

  po osobi

  1600 dinara

FOTO SA KAJAK RAFTINGA

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU NAŠE AVANTURE